Avís legal

Aquesta web és un espai segur. Ebatista.cat respecta la privacitat dels seus usuaris i ha adequat aquest portal a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la informació i de Comerç Electrònic.(LSSI)

Per aquest motiu l’informem que:

 • La seva denominació social és Ester Batista Pujol
 • El seu CIF/ NIF 77610793F
 • El seu domicili social està: c/Gaudí 7 1r 3a 08490 Tordera
 • Finalitat de la pàgina web: subministrar informació i serveis per a negocis per internet i blogging.

Condicions generals del portal Ebatista.cat

Les presents Condicions Generals regulen l’ús (incloent-hi l’accés) de les pàgines web integrants del lloc web Ebatista.cat inclosos els continguts i serveis posats a disposició en elles.

Tota persona que accedeixi el portal Ebatista.cat (“Usuari”) accepta sotmetre’s a les Condicions Generals vigents a cada moment en què accedeix el portal.

En tot cas, Ebatista.cat es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, la presentació i configuració del portal Ebatista.cat així com les presents Condicions Generals o les corresponents Condicions Particulars.

Ús del portal Ebatista.cat

Vostè accepta que:

 • Solament podrà fer Vostè ús del lloc web per a realitzar consultes o sol·licituds legalment vàlides.
 • No podrà dur a terme cap sol·licitud especulativa, falsa o fraudulenta. Si tenim motius raonables per a considerar que s’ha fet una sol·licitud d’aquesta índole estarem autoritzats a anul·lar-ho i informar les autoritats pertinents.
 • També s’obliga Vostè a facilitar-nos de manera certa i correcta la seva adreça de correu electrònic, adreça postal o altres dades de contacte i consent que podrem fer ús d’aquesta informació per a posar-nos en contacte amb Vostè si és necessari (vegeu la nostra Declaració de Privacitat).
 • Si no ens facilita Vostè tota la informació que necessitem, no podrem cursar la seva sol·licitud.
 • El present avís legal (d’ara endavant, l'”Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: Ebatista.cat

Protecció de Dades d’Ebatista.cat

Ebatista.cat es compromet en la utilització de les dades incloses en el fitxer, a respectar la seva confidencialitat i a utilitzar-los d’acord amb la finalitat d’aquest, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar-los i adaptar totes les mesures per a evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que s’estableix en el Reial decret 1720/2007 de 21 de desembre pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Ebatista.cat mai compartirà dades dels usuaris de la web amb tercers tret que els usuaris hagin estat informats prèviament i comptem amb la seva autorització expressa.

D’igual forma, l’Usuari té accés en tot moment al seu perfil privat podent modificar, editar o eliminar la informació proporcionada, així com gestionar la seva baixa directament, o mitjançant sol·licitud dirigida a info@ebatista.cat.

Dades personals que recull i gestiona el portal Ebatista.cat

En el lloc web existeix la possibilitat de subscriure’s a sistemes de seguiment automàtic i Newsletter per a rebre les novetats editades de diferents maneres:.

 • Formulari de registre en la Home: Només requerim un nom i un correu electrònic a través d’un formulari en la Home de la web. Quan l’usuari introdueix el seu correu electrònic en la casella corresponent , l’usuari podrà subscriure’s als continguts de com
 • Pop-ups de subscripció a continguts: Dins del blog existeixen pop-ups amb formularis per a activar la subscripció.
 • Formulari de contacte: També existeix un formulari de contacte per a consultes, suggeriments o contacte professional. En aquest cas es requerirà el nom, el correu electrònic i la web i s’utilitzarà l’adreça de correu electrònic per a respondre a aquestes.
 • Formulari de comentaris post: També es recullen dades personals corresponents als comentaris relacionats amb els posts publicats. En aquest cas, es requereix un nom, una web i un correu electrònic.

Si utilitza filtres de spam, si us plau, afegeixi el nostre servei de correu electrònic a l’adreça de la seva llista de remitents permesos.

En tots els casos on ens remeti les seves dades a través d’alguns dels formularis de subscripció de la web, verificarem la seva adreça de correu electrònic a través d’un sistema de verificació.

Busqui en la safata d’entrada del seu email. Rebrà un missatge enviat des de l’adreça info@ebatista.cat amb l’assumpte ” Confirma la teva alta al curs Protegeix el teu Blog” Ebatista.cat: Haurà de confirmar la seva subscripció perquè puguem validar la seva adreça de correu electrònic.

Usarem les dades facilitades per a enviar-li nostra Newsletter, activar la seva alta en el curs corresponent i mantenir-lo actualitzat sobre novetats i ofertes puntuals, exclusives per a subscriptors. Ebatista.cat no emmagatzema les adreces de correu que no hagin estat verificades.

Vostè podrà donar-se de baixa en qualsevol moment dels serveis prestats per Ebatista.cat en la mateixa Newsletter o requerir-lo mitjançant correu electrònic a info@ebatista.cat .

La seva informació està protegida d’acord amb la nostra política de privacitat i termes de servei.

En activar una subscripció, vostè comprèn i accepta que:

L’usuari té segons l’article 5 d) de la Llei orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició. Podrà exercir aquests drets enviant un correu electrònic a info@ebatista.cat des de la mateixa adreça que va usar per a l’alta.

En cada recepció d’un correu electrònic l’usuari tindrà la possibilitat d’exercir els seus drets de cancel·lació i rectificació punxant els enllaços que trobarà al final del correu.

Ús i accés d’usuaris

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb Ebatista.cat

D’aquesta manera, l’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe i l’ordre públic. Queda prohibit l’ús de la web amb finalitats il·lícites o lesius, o que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web. Respecte dels continguts d’aquest site, es prohibeix:

 • La seva reproducció, distribució o modificació, total o parcial, tret que es compti amb l’autorització dels seus legítims titulars;
 • Qualsevol vulneració dels drets del prestador o dels legítims titulars;
 • La seva utilització per a fins comercials o publicitaris.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Mitjançant aquestes Condicions Generals no se cedeix cap dret de propietat intel·lectual o industrial sobre el portal Ebatista.cat ni sobre cap dels seus elements integrants, quedant expressament prohibits a l’Usuari la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública, posada a la disposició del públic, extracció, reutilització, reexpedició o la utilització de qualsevol naturalesa, per qualsevol mitjà o procediment, de qualsevol d’ells, excepte en els casos en què estigui legalment permès o sigui autoritzat pel titular dels corresponents drets.

L’usuari coneix i accepta que la totalitat del lloc web, contenint sense caràcter exhaustiu el text, programari, continguts (incloent-hi estructura, selecció, ordenació i presentació dels mateixos) fotografies, material audiovisual i gràfics, està protegida per marques, drets d’autor i altres drets legítims registrats, d’acord amb els tractats internacionals en els quals Espanya és part i altres drets de propietat i lleis d’Espanya.

Enllaços

Les pàgines del portal Ebatista.cat proporcionen enllaços a altres llocs web propis i continguts que són propietat de tercers com a xarxes socials per a compartir continguts. L’únic objecte dels enllaços és proporcionar a l’Usuari la possibilitat d’accedir a aquests enllaços, encara que Ebatista.cat no ofereix ni comercialitza per si ni per mitjà de tercers la informació, continguts i serveis disponibles en els llocs enllaçats, ni aprova, supervisa o controla de cap manera els continguts i serveis i qualsevol material de qualsevol naturalesa existent en aquests.

Ebatista.cat no es responsabilitza en cap cas dels resultats que puguin derivar-se a l’Usuari per accés a aquests enllaços.

L’Usuari que es proposi establir qualsevol dispositiu tècnic d’enllaç des del seu lloc web a l’el portal Ebatista.cat haurà d’obtenir l’autorització prèvia i escrita d‘Ebatista.cat L’establiment de l’enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre Ebatista.cat i el propietari del lloc en el qual s’estableixi l’enllaç, ni l’acceptació o aprovació per part de Ebatista.cat dels seus continguts o serveis.

Exclusió de garanties i responsabilitat

Ebatista.cat no atorga cap garantia ni es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin portar causa de:

 • la falta de disponibilitat, manteniment i efectiu funcionament de la web o dels seus serveis i continguts;
 • l’existència de virus, programes maliciosos o lesius en els continguts;
 • L’ús il·lícit, negligent, fraudulent o contrari a aquest Avís Legal;
 • La falta de licitud, qualitat, fiabilitat, utilitat i disponibilitat dels serveis prestats per tercers i llocs a la disposició dels usuaris en el lloc web.

El prestador no es fa responsable en cap concepte dels danys que poguessin dimanar de l’ús il·legal o indegut de la present pàgina web.

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre Ebatista.cat amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Adreces de contacte

En cas que qualsevol Usuari tingués algun dubte sobre aquestes Condicions Generals o qualsevol comentari sobre el portal Ebatista.cat, si us plau dirigeixi’s a info@ebatista.cat.

Scroll to Top
Scroll to Top